Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Daniel Craig i el Castell de Tamarit protagonitzen un espot de Heineken

El castell és un dels principals escenaris del darrer anunci protagonitzat per l'actor britànic que encarna el paper de James Bond, l'agent 007

L'actor britànic Daniel Craig pujant pel Castell de Tamarit L'actor britànic Daniel Craig pujant pel Castell de Tamarit FRAME ESPOT HEINEKEN
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Gener 2020 13:04

Daniel Craig, l'actor conegut pel seu paper de James Bond, l'agent 007, va enregistrar un anunci de la marca de cervesa Heineken, en part, al Castell de Tamarit, al terme de Tarragona. L’espot es va estrenar la setmana passada a les xarxes socials i algunes de les principals localitzacions que s’hi poden veure són la piscina i la plaça ubicades dins el castell i unes roques de la Cala Jovera (Tamarit).

El rodatge es va realitzar durant una jornada sencera el passat mes de maig del 2018 per una productora que va comptar amb un equip d’uns 200 professionals.

Actualment l'empresa tarragonina AG Planning, especialitzada en l'organització integral d'esdeveniments i la gestió d'espais singulars, és qui gestiona i organitza els esdeveniments al Castell de Tamarit. Tarragona Film Office també va estar implicada en el rodatge.

La campanya ha estat estrenada de manera global en més de 75 països.

El castell i la platja de Tamarit escenaris d’altres rodatges

No és la primera vegada que el castell i la platja de Tamarit es converteixen en un plató per a rodatges. La sèrie de televisió ‘La Catedral del Mar' i el programa ‘Masterchef’ de TVE hi van fer parada, entre d’altres. L’espot, que actualment ja té més de 405.000 visualitzacions, es pot veure en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: