Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada de Portes Obertes al Museu Pau Casals del Vendrell

Amb motiu del 143è aniversari del naixement de Casals, el museu organitza diverses activitats entre les quals destaca un concert de violoncel i piano amb Roger Morelló i Jordi Camell

El museu podrà visitar-se gratuïtament el dissabte dia 28 de desembre en horari de matí i tarda (de 10 a 14h i de 16 a 19h) i diumenge dia 29 de desembre en horari de matí (de 10 a 14h) El museu podrà visitar-se gratuïtament el dissabte dia 28 de desembre en horari de matí i tarda (de 10 a 14h i de 16 a 19h) i diumenge dia 29 de desembre en horari de matí (de 10 a 14h) MUSEU PAU CASALS
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 27 Desembre 2019 19:51

Coincidint amb el 143è aniversari del naixement de Pau Casals, el museu dedicat al famós violoncel·lista organitza una jornada de portes obertes aquest cap de setmana, els dies 28 i 29 de desembre, donant l’oportunitat a tothom de visitar el museu gratuïtament i programant activitats per a tot tipus de públics.

Així doncs, el dissabte dia 28 de desembre en horari de matí i tarda (de 10 a 14h i de 16 a 19h) i diumenge dia 29 de desembre en horari de matí (de 10 a 14h), el museu podrà visitar-se gratuïtament. A més a més, dissabte 28 a les 12h del migdia i a les 18h del la tarda, hi ha programada una visita guiada amb els guies del museu, que oferiran als visitants una aproximació viva i detallada a la vida de Pau Casals.

La música tampoc podia faltar en aquesta commemoració, i és per això que el dissabte dia 28 a les 19:30h el museu també ha organitzat un concert amb el violoncel·lista Roger Morelló i el pianista Jordi Camell, ambdós músics de primer nivell que interpretaran peces de E. Fàbregas, G. Cassadó, M. Bruch i E, Granados, a més d’una peça del mateix Jordi Camell. El concert tindrà lloc a la Sala de la Música del museu, una petita sala de concerts que Pau Casals va fer construir a la seva casa d’estiueig.

                                                 Roger Morelló i Jordi Camell: 

Roger Morelló i Jordi Camell

L'endemà diumenge dia 29 els protagonistes seran els més petits de la casa. Amb una aposta clara pel públic familiar durant tot l’any, les activitats per a les famílies tampoc podien faltar en la commemoració del naixement del Mestre. Per aquest motiu el museu ha programat, a les 12h del migdia el taller musical familiar 'El Trencanous' de Txaikovski; un espectacle de conte de fades, ambientat a la nit de Nadal on la música de Txaikovski ens transporta a un món màgic, en el qual els infants, les joguines, els caramels i la imaginació són els protagonistes. A partir de l’audició de les diferents melodies, les famílies faran un viatge per països exòtics i llunyans amb tots els seus colors, aromes i gustos.

                                      Taller 'El Trencanous' de Txaikovski: 

Trencanous joc Museu Pau Casals

L’activitat, pensada pels infants de 3 a 8 anys, té un cost de 3€ pels nens i nenes i 5€ pels adults. Per a totes les activitats (visites guiades, concert i taller familiar) les places són limitades i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon del museu (977684276) o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: