Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Banc d'Espanya es dirà 'Banc de la Ciència i del Coneixement'

Ho anunciat l'alcalde de Tarragona, que ha recordat que l'equipament promourà els instituts de recerca, la ciència i esdevindrà un espai a disposició de la ciutadania

Imatge d'arxiu del Banc d'Espanya Imatge d'arxiu del Banc d'Espanya ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Josep Cartanyà
Dimecres, 18 Desembre 2019 11:22

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha anunciat avui que el Banc d'Espanya passarà a anomenar-se 'Banc de la Ciència i del Coneixement', tal i com s'ha consensuat amb les institucions que participen en el projecte.

Ricomà ha desvetllat el nom del projecte en el transcurs del tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació. L'alcalde ha dit que el nom no implica cap novetat en els objectius del projecte, "que posa en valor la feina que fan els instituts de recerca i la promoció de la ciència", alhora que ha recordat que també serà un espai "a disposició de la ciutadania amb espais i una sala d'actes". Ricomà ha dit que en aquest equipament també es tractaran temes d'interès ciutadà tant diversos com "l'aigua, els camins o altres continguts transversals, que tindran un recorregut enorme".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: