Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sarral celebra el 50è aniversari de l'ermita dels Sants Metges

Aquest divendres 6 de desembre s'obren els actes commemoratius amb una conferència sobre l'arquitecte Puig Torné, l'artífex de l'ermita nova

L'ermita dels Sants Metges de Sarral, obra de Puig Torné L'ermita dels Sants Metges de Sarral, obra de Puig Torné CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 05 Desembre 2019 20:41

La sala d'actes de la Cooperativa Vinícola de Sarral acollirà aquest divendres 6 de desembre, a les 19:30h, la presentació del cartell commemoratiu del 50è aniversari de la inauguració de l'ermita dels Sants Metges, també coneguda com l'ermita nova. A continuació, Damià Amorós Albareda farà la conferència 'Puig Torné i la seva obra', dedicada a l'arquitecte que va construir l'edifici.

Una de les singularitats de l'ermita nova de Puig Torné és la seva similitud amb l'estil de l'arquitecte urbanista d'origen suís -nacionalitat francès-, Charles-Édouard Jeanneret-Gris, més conegut pel pseudònim "Le Corbusier". Tant és així que a Puig Torné se l'ha arribat a anomenar "el Corbusier català".

Cal recordar que l'Ajuntament de Sarral va millorar la primavera passada els accessos a l'ermita, perquè hi puguin accedir autobusos sense cap problema. L'actuació es va fer objectiu per potenciar les visites turístiques a l'Ermita dels Sants Metges i facilitar les celebracions del 50 aniversari. Alhora, la millora també facilita l’accés als camps de tota la maquinària agrícola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: