Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La previsió de pluja obliga a cancel·lar per segon cop les visites nocturnes al cementiri de Reus

Les visites nocturnes estaven previstes per aquest dimecres i demà dijous / A l'octubre ja es van ajornar a causa dels aiguats

Visita nocturna al Cementiri General de Reus Visita nocturna al Cementiri General de Reus REUS.CAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Novembre 2019 16:19

Serveis Funeraris Reus i Baix Camp ha decidit cancel·lar les visites nocturnes al Cementiri General de Reus previstes per aquest dimecres i demà dijous a causa de les previsions meteorològiques previstes per les properes hores. La previsió de pluja i vent no permetrien desenvolupar amb les condicions adients l'escenificació de les sessions programades.

Les fortes pluges ja van obligar a ajornar les sessions previstes el passat octubre. El públic que havia obtingut una entrada rebrà un correu confirmant la cancel·lació. La gestió telemàtica de l’assignació d'entrades facilitarà aquesta comunicació directa amb els usuaris.

La sessió d'ahir dimarts es va poder celebrar amb normalitat. El cicle de visites nocturnes al Cementiri General de Reus tenen com a objectiu principal donar a conèixer el patrimoni cultural de l'equipament funerari municipal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: