Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

“CSI...a la Necròpolis Paleocristiana!”

L'activitat programada per aquest diumenge 3 de novembre proposa als participants convertir-se en investigadors i seguir les pistes que van deixar els arqueòlegs que van excavar la necròpolis

Els participants es convertiran aquest diumenge en investigadors i seguiran les pistes que van deixar els arqueòlegs que van excavar la necròpolis paleocristiana Els participants es convertiran aquest diumenge en investigadors i seguiran les pistes que van deixar els arqueòlegs que van excavar la necròpolis paleocristiana MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Novembre 2019 10:18

Aquest diumenge 3 de novembre, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) ha programat una activitat dins del cicle de famílies 'Vine al museu en família! Pots fer una gran descoberta!', que ens servirà per a conèixer com era la vida a Tàrraco a través de la mort. Amb motiu de la Festivitat de Tots Sants, el museu ens proposa l’activitat “CSI...a la Necròpolis Paleocristiana!”, al Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona.

Els participants es convertiran en investigadors i seguiran les pistes que van deixar els arqueòlegs que van excavar la necròpolis paleocristiana a través de quatre departaments; el d’arqueologia, el d’antropologia física, el de simbologia i el d’epigrafia. A través d’aquestes fonts, descobriran els noms, les creences, les aficions i, fins i tot, l’aspecte físic d’alguns habitants de Tàrraco, a partir dels vestigis que ens han arribat des de les seves tombes.

L’activitat es realitza al Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona (Av. de Ramón y Cajal, 84), a les 11 h, i un preu de 5 € per persona.

Les entrades es poden adquirir a través d'aquest enllaç.

Jornada de portes obertes

El mateix diumenge 3 de novembre, com a primer diumenge de mes, es podran visitar els centres que depenen del MNAT: Tinglado 4, Museu i Necròpolis Paleocristians de Tarragona, Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i Conjunt monumental de Centcelles (Constantí), de manera gratuïta en horari de 10 a 14 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: