Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra programa aquest cap de setmana visites al refugi antiaeri, a l'orgue barroc i al far

Turisme de Torredembarra ofereix aquestes visites guiades en el marc de la X Festa de la Cervesa i coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni

Aquest dissabte s'organitzen visites guiades al Refugi antiaeri del Sabó, a Torredembarra Aquest dissabte s'organitzen visites guiades al Refugi antiaeri del Sabó, a Torredembarra TURISME TORREDEMBARRA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 11 Octubre 2019 07:51

Coincidint amb les Jornades del Patrimoni 2019 i en el marc de la celebració de la X Festa de la Cervesa, aquest cap de setmana es faran visites guiades al refugi antiaeri del Sabó, a l’Orgue Barroc de l’església de Sant Pere Apòstol i al far de Torredembarra.

Visita guiada al refugi antiaeri del Sabó

El proper dissabte 12 d'octubre, entre les 10 i les 12h, s'organitzen visites guiades al Refugi antiaeri. Cada 30 minuts es faran grups de 8 persones per a les visites programades a les 10h, 10.30h, 11h, 11.30h i 12h.

Els refugis antiaeris van tenir un paper fonamental i vital durant la Guerra Civil a causa dels bombardejos que va patir el territori. Al llarg de l'última dècada , diverses poblacions han reconstruït i obert al públic aquests monuments.

La inscripció és gratuïta i cal fer-la a www.turismetorredembarra.cat. Les places són limitades, la visita és en català i el punt de trobada serà al carreró del Sabó. Cal recollir la identificació a l’envelat de l’Ajuntament situat a la plaça del Castell.

Visita guiada a l'Orgue Barroc de l'esglèsia de Sant Pere Apòstol

L'endemà diumenge 13 d'octubre, a les 12.30h, s'ha programat la visita a l’Orgue Barroc de l'església de Sant Pere Apòstol. L'orgue barroc de Torredembarra, de 1705, és una de les joies de l'església de Sant Pere Apòstol. En coneixerem les característiques i el procés de restauració i ho farem de la mà de Montserrat Miracle, que porta més de tres dècades tocant aquest singular instrument.

 

orgue barroc Torredembarra

La inscripció d'aquesta activitat gratuïta també s'ha de fer a www.turismetorredembarra.cat. Les places són limitades. La visita es fa en català i el punt de trobada serà a l'envelat de l'Ajuntament situat a la plaça del Castell.

Visites al far

Finalment, també s'organitzen noves visites guiades al Far de Torredembarra, amb grup formats per un màxim de 7 persones. El preu general és de 3€ per persona i la tarifa reduïda, d'1,50€, és aplicable a menors de 18 anys, titulars del Carnet Jove, majors de 65 anys i grups escolars de 20 persones amb prèvia visita concertada. La visita no es recomanable a menors de 10 anys.

 

visita al far Torredembarra

El pagament s'haurà de fer efectiu a la Regidoria de Turisme (pg. Rafael Campalans) 10 dies abans de realitzar la visita o el mateix dia de la visita al far. Podeu consultar la informació sobre la visita i el far a aquest enllaç.

Per realitzar la visita amb anglès, francés o alemà cal que us fiqueu en contacte amb l'oficina de turisme, 977 644 580.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: