Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visites al jaciment del Velòdrom i a la costa de Mont-roig per les Jornades Europees del Patrimoni

L'Ajuntament i el Centre d’Estudis Mont-rogencs han programat, de l’11 al 13 d’octubre, dues activitats per conèixer l’entorn patrimonial local

Aquest divendres a les 19h es farà una xerrada sobre les restes romanes del Velòdrom i, les a les 22h, es podran visitar Aquest divendres a les 19h es farà una xerrada sobre les restes romanes del Velòdrom i, les a les 22h, es podran visitar CENTRE D'ESTUDIS MONT-ROGENCS
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 11 Octubre 2019 07:26

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp juntament amb el Centre d’Estudis Montrogencs tornarà a celebrar les Jornades Europees del Patrimoni amb la programació de dues activitats de descoberta de l’entorn que tindran lloc de l’11 al 13 d’octubre.

Aquest divendres dia 11 es durà a terme una conferència a càrrec de Lluïsa Pallejà sobre les restes romanes trobades sota el Velòdrom. Serà a les 19.00 h a la Casa de Cultura Agustí Sardà. A la nit, a les 22.00 h es podran visitar les restes arqueològiques, que es podran tornar a veure el dissabte a les deu de la nit, de la mà del Centre d’Estudis Mont-rogencs.

El diumenge 13, a les 10.00 h tindrà lloc una visita guiada per la costa del municipi. L'empresa Ennatura't guiarà als participants des la platja de l'Estany Gelat fins a la Punta del Riu mentre la historiadora Judit Vidal descobrirà el vincle entre el mar i la història del municipi.

                                                                                                           El Torreó de Miami Platja: 

Torreó Miami Platja

La ruta és de dificultat baixa i apta per a tothom. El punt de trobada serà l'aparcament de la Punta del Riu i cal inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 977811749.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: