Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els monuments de la Generalitat ofereixen visites gratuïtes, guiades i accessibles aquest cap de setmana

Les visites adaptades es faran al Reial Monestir de Santes Creus, a la Cartoixa d'Escaladei, al Castell Monestir d’Escornalbou i al Castell de Miravet

Imatge d'arxiu d'una visita a la Cartoixa d'Escaladei Imatge d'arxiu d'una visita a la Cartoixa d'Escaladei CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 10 Octubre 2019 09:24

Els pròxims dies 11, 12 i 13 d’octubre, en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2019, els monuments del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre gestionats per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura (ACdPC) oferiran visites gratuïtes, guiades i adaptades a persones amb discapacitat auditiva, amb l’objectiu de facilitar l’accés al patrimoni cultural català a un major nombre de persones i col·lectius i el d’avançar en aconseguir que el patrimoni cultural sigui més accessible a tothom.

Aquesta és una de les novetats que presenta l’edició d’enguany de les Jornades Europees de Patrimoni, impulsades pel Departament de Cultura a través de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, que marca un punt d’inflexió en la voluntat de fer el patrimoni cultural accessible, no només en termes d’oferta i gratuïtat, sinó també prestant especial atenció a col·lectius específics.

Les visites guiades amb intèrpret de llengua de signes en català permetran que les persones amb discapacitat auditiva puguin conèixer alguns dels monuments més emblemàtics de les comarques de l’Alt i el Baix Camp, Priorat i Ribera d’Ebre i gaudir de la gran festa.

Els monuments del territori

Visita guiada al Reial Monestir de Santes Creus (Més informació i reserves)

Visita guiada a la Cartoixa d’Escaladei (Més informació i reserves)

Visita guiada al Castell de Miravet (Més informació i reserves)

Visita guiada al Castell Monestir d’Escornalbou (Més informació i reserves)

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: