Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torra visita el Museu del Vidre de Vimbodí

El president de la Generalitat va poder descobrir alguns dels secrets i tècniques de l'ofici de bufador de vidre de la mà del mestre vidrier Paco Ramos

El president Quim Torra va signar el llibre d’honor de la vil·la davant de l'alcalde Joan Canella El president Quim Torra va signar el llibre d’honor de la vil·la davant de l'alcalde Joan Canella AJUNTAMENT DE VIMBODÍ I POBLET
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Agost 2019 18:22

El president de la Generalitat, Quim Torra, va fer ahir diumenge una visita institucional a l’Ajuntament de Vimbodí, una cita amb el municipi que va servir per a fer una presa de contacta amb algunes de les entitats i instal·lacions culturals de la localitat.

La visita del president de la Generalitat es va iniciar a les instal·lacions de l’Ajuntament, on va trobar-se amb l’alcalde de la població, Joan Canela, i la resta de membres del consistori. El president Quim Torra va signar el llibre d’honor de la vil·la i també va rebre als membres de diferents entitats socials i culturals del municipi.

Posteriorment, la comitiva formada pel president de la Generalitat, l’alcalde del Vimbodí i Poblet i el delgat del Govern a comarques de Tarragona, Òscar Peris, es va dirigir fins a les instal·lacions del Museu del Vidre, on Quim Torra va tenir l’oportunitat de poder descobrir alguns dels secrets i tècniques de l’ofici de bufador de vidre de la mà del mestre vidrier Paco Ramos.

Paco Ramos i Torra

Durant la seva estada al municipi abans de dirigir-se al monestir de Santa Maria de Poblet, el màxim responsable de la Generalitat va tenir l’ocasió de poder intercanviar opinions amb els vimbodinencs i vimbodinenques que es van acostar per a saludar-lo i conèixer-lo de primera mà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: