Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Caius i la Faustina ensenyen la Vil·la romana dels Munts d’Altafulla cada dissabte d’agost

La pròxima visita teatralitzada programada a aquest conjunt serà el pròxim dissabte 3 d’agost, a les 19:30 h

El Caius i la seva esposa Faustina fan d'amfitrions en la visita teatralitzada a la Vil·la dels Munts El Caius i la seva esposa Faustina fan d'amfitrions en la visita teatralitzada a la Vil·la dels Munts MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Juliol 2019 10:42

Els senyors de la Vil·la romana dels Munts, a Altafulla, el Caius i la Faustina, ensenyen, cada dissabte d’agost, els aspectes més interessants i curiosos de la seva residència. Es tracta d’una visita teatralitzada a aquest conjunt monumental dirigida a tota la família. La pròxima visita està programada pel dissabte 3 d’agost, a partir de les 19:30 h.

Aquesta vista teatralitzada a la Vil·la romana dels Munts és ocasió única per a conèixer la vida en una vil·la de l’entorn de Tàrraco, que va ser residència de Caius Valerius Avitus, un dels duumviri de la ciutat en el segle II. El mateix Caius o Faustina, la seva esposa i senyora de la casa, fan d’amfitrions mostrant els aspectes més interessants i curiosos de la seva residència: les seves estances, el seu funcionament, les tasques que s’hi feien i com era la vida en aquest entorn privilegiat. Com a bons amfitrions, en acabar el recorregut, convidaran els seus visitants a un aperitiu en què poden gaudir d’un vi amb mel i fruites, d’un refresc i de diversos productes de la terra.

El preu de l’entrada és de 8 euros pels adults, 5 euros pels nens i nenes de 5 a 16 anys i gratuït pels menors de 5 anys. Tota la informació es pot ampliar a través del telèfon 977 25 15 15 o bé a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: