Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Museu de la Ràdio Luis del Olmo

Està conformat per més de 400 aparells de diferents estils i èpoques, des de finals del segle XIX fins l’actualitat, que pertanyen a la col·lecció privada del periodista radiofònic

Ubicat al bell paratge del Roc de Sant Gaietà (Roda de Berà), el Museu de la Ràdio “Luis del Olmo” està format per més de 400 aparells de diferents estils i èpoques, des de finals del segle XIX fins l’actualitat Ubicat al bell paratge del Roc de Sant Gaietà (Roda de Berà), el Museu de la Ràdio “Luis del Olmo” està format per més de 400 aparells de diferents estils i èpoques, des de finals del segle XIX fins l’actualitat MUSEU DE LA RÀDIO LUIS DEL OLMO
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 10 Juliol 2019 10:52

Ubicat al bell paratge del Roc de Sant Gaietà (Roda de Berà), el Museu de la Ràdio “Luis del Olmo” està conformat per més de 400 aparells de diferents estils i èpoques des de finals del segle XIX fins l’actualitat, així com premis concedits al periodista radiofònic al llarg de la seva trajectòria professional.

Tots els aparells pertanyen a la col·lecció privada de Luis del Olmo, peces que el periodista ha cedit a l’Ajuntament de Roda de Berà per la creació d’aquest museu. 

 

Museu Luis del Olmo 4

Inaugurat el 9 de juny de 2012, aquest és el primer museu de la ràdio, promogut per del Olmo, a Catalunya, i el segon d’Espanya, després que l’any 2003 s’inaugurés el “Museo de la Radio Luis del Olmo” a Ponferrada.

El museu alberga també un espai dedicat a l’arquitecte i artista Josep Maria Jujol (estret col·laborador de Gaudí). Hi ha exposats 6 canelobres i un crucifix de forja policromada, entre altres informacions sobre l’artista.

Horaris de visita

Horari d’estiu (del 15 de juny fins el 15 de setembre):

De dimarts a dissabte: de 10:00 a 14 i de 18 a 20:30 hores.

Horari d’hivern (del 16 de setembre fins el 14 de juny):

De dimarts a dissabte: de 9:30 a 14 i de 16 a 18:30 hores.

Diumenge: de 10:00 a 14 hores.

Dilluns el centre romandrà tancat.

Preus

Entrada general: 2 euros.

Tarifa reduïda i jubilats: 1,5 euros.

Grups (a partir de 15 persones): 1 euro.

Nens/nenes fins a 10 anys: entrada gratuïta.

Visites guiades al Museu de la Ràdio, el Roc de Sant Gaietà i la capella Mas Carreras: 3 euros (per a grups de més de 15 persones). Cal fer reserva prèvia.

On som?

Roc de Sant Gaietà: Tel. 977 801 885

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: