Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La fàbrica d’Anís Mallorquí de Valls reobrirà per un dia

Serà el proper 15 de juny, dins les 'Passejades de Memòria Viva' impulsades per Òmnium / La visita permetrà descobrir aquest local tal i com era, abans que es converteixi en un restaurant

Imatge d'arxiu de la fàbrica d’Anís Mallorquí de Valls, que properament es reconvertirà en un restaurant Imatge d'arxiu de la fàbrica d’Anís Mallorquí de Valls, que properament es reconvertirà en un restaurant DAVID BELLVIURE BIGAS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Juny 2019 21:24

El proper 15 de juny s’obrirà al públic la fàbrica d’Anís Mallorquí de Valls, dins les Passejades de Memòria Viva impulsades per Òmnium Cultural. Aquest projecte, que pretén tenir continuïtat en els propers anys, permet descobrir espais tancats al públic, ja sigui perquè són privats, o bé perquè no s’ensenyen en els recorreguts turístics.

Aprofitant que aquest espai es convertirà, en breu, en un restaurant, l’organització va decidir que era una immillorable ocasió per descobrir aquest local tal i com era abans de la seva reconversió.

Anís de Valls

Durant el matí del dissabte, s’oferiran tres visites de mitja hora: a les 11, a les 12 i a la 1 del migdia. En cada franja horària, es formaran grups d’entre 15 i 20 persones que faran el recorregut per les diferents dependències de la fàbrica d’Anís Mallorquí, guiades per un voluntari que els anirà explicant aquests espais d’interès arquitectònic, econòmic i històric de la ciutat de Valls.

Per tal de poder organitzar les visites, és convenient fer la reserva prèvia enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant l’hora i el número de persones interessades en fer la visita.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: