Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

infocamp baner municipals 26m 2

La Biblioteca de Cunit ofereix una visita al parc del Neolític

La visita al ‘Neoparc’ serà dissabte 23 de març, a les 12h

Neoparc de Cunit Neoparc de Cunit AJUNTAMENT DE CUNIT
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 22 Març 2019 16:23

La Biblioteca Municipal Marta Mata ofereix aquest dissabte una visita guiada al Parc Arqueològic de la Creueta de Cunit, conegut com a ‘Neoparc’. Aquest, és una recreació d’elements del Neolític amb la finalitat de ser emprats com a eines d’aprenentatge.

Al parc hi podem trobar dos sepulcres de fossa amb les restes òssies, estructures de combustió, menhirs i dos cercles de pedres on es pot muntar un tipus d’habitatge de les que es pensa feien servir al Neolític. La majoria dels elements són inspirats en descobriments que s’han fet en altres indrets.

L’objectiu del ‘Neoparc’ és divulgar l’arqueologia de les cultures neolítiques i facilitar, de forma didàctica, la construcció d’hipòtesis sobre el passat. El projecte educatiu ha estat ideat pel Dr. Joan Santacana i el seu equip d’arqueòlegs de la Universitat de Barcelona. Aquesta passarà a ser una de les propostes d’aprenentatge que s’oferirà com a taller la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit a l’alumnat de primària i secundària, així com al públic en general.

La visita guiada del dissabte 23 de març, a les 12 hores, està oberta a la ciutadania i anirà a càrrec del mateix arqueòleg Joan Santacana. El ‘Neoparc’ està situat darrere de la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit (c. de la Creueta, 17).

Publicitat