Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Despreniment d'un tros de carreu al mur romà del Pretori

S’ha procedit a netejar i acordonar la zona per garantir la seguretat dels vianants

El despreniment al mur romà del Pretori s'ha produït a la part que dona a l’antic carrer Sant Hermenegild de Tarragona El despreniment al mur romà del Pretori s'ha produït a la part que dona a l’antic carrer Sant Hermenegild de Tarragona TWITTER GILBERT FO
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 13 Març 2019 15:01

Aquest matí s’ha produït un despreniment al mur romà del Pretori, a la part que dona a l’antic carrer Sant Hermenegild, segons ha confirmat l'Ajuntament de Tarragona. Els tècnics municipals han fet una primera inspecció on han detectat que s’ha desprès un tros de carreu que s’ha esmicolat en fragments.

S’ha procedit a netejar i acordonar la zona per garantir la seguretat dels vianants. En breu es realitzarà una inspecció amb plataforma elevadora de la zona afectada per part de personal especialitzat, en coordinació amb la conselleria de Patrimoni Històric, i es determinaran les mesures més adients per garantir la conservació i la seguretat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: