Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna Mr. Stone per descobrir els secrets més ben guardats del Monestir de Santes Creus

Es tracta d’una activitat familiar per apropar la història dels monuments als més petits d’una forma atractiva

Famílies realitzant l'activitat amb Mr. Stone al Monestir de Poblet Famílies realitzant l'activitat amb Mr. Stone al Monestir de Poblet CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 22 Febrer 2019 19:31

L’intrèpid Mr. Stone torna aquest 2019 per enfrontar-se als misteris i curiositats més ben guardats del Reial Monestir de Santes Creus i del Castell de Miravet. Es tracta del personatge imaginari que esdevé el fil argumental de l’activitat familiar que pretén donar a conèixer la història dels monuments catalans als més petits de la casa. Mr. Stone ajudarà als nens i nenes i les seves famílies a esbrinar els misteris d’aquets dos monuments.

A Santes Creus, els més petits i les seves famílies hauran d’ajudar al personatge a esbrinar el secret de les tombes reials del Monestir de Santes Creus. Entre tots, hauran de resoldre diversos enigmes per desvelar qui està enterrat a les tombes de Santes Creus. Durant l’activitat es realitzen diverses manualitats, com la construcció del monestir o la creació d’un capitell a partir de la iconografia del claustre. Finalment, les famílies descobreixen qui està enterrat a l’església del monestir.

Mr. Stone i el misteri dels templers, al Castell de Miravet

Mr. Stone també viatjarà fins al Castell de Miravet per endinsar-se en el misteri dels templers. Aquesta activitat està pensada per fer arribar la història dels monuments catalans de manera rigorosa, però, alhora, d’una forma atractiva i adequada per a la seva edat a nens i nenes de 5 a 12 anys .

Mr Stone i el secret de les tombes reials de Santes Creus tindrà lloc l’últim dissabte de cada mes, a les 12h. Al Castell de Miravet, en canvi, l’activitat de Mr. Stone i el misteri dels templers tindrà lloc el primer dissabte de mes, també a les 12h. Les persones interessades poden fer les seves reserves a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al telèfon 977638329.

Una iniciativa en el marc del programa cultura ‘Viu el Patrimoni’

Les aventures de Mr. Stone formen part de ‘Viu el Patrimoni’, el programa cultural de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural a la ciutadania i que descobreixi de manera diferent alguns dels monuments d’arreu de Catalunya, a partir d’iniciatives culturals ben diverses.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: