Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'orgue de Valls ja compta amb 4/5 parts de les aportacions previstes en la campanya de mecenatge

El nou instrument ja disposa de 253 padrins, 187 tubs apadrinats i 200.000 € en aportacions

Membres de la comissió ciutadana de l'orgue de Valls mostren als mitjans el cartell amb la xifra de dels 200.000€ recollits en aportacions populars, amb 253 padrins i 187 tubs apadrinats Membres de la comissió ciutadana de l'orgue de Valls mostren als mitjans el cartell amb la xifra de dels 200.000€ recollits en aportacions populars, amb 253 padrins i 187 tubs apadrinats ORGUE DE VALLS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Febrer 2019 08:52

L'església de Sant Joan de Valls ha acollit aquest dimarts la presentació, per part de la comissió ciutadana de l'orgue de Valls, de l’estat de la campanya de mecenatge i apadrinament de tubs, que ha servit per actualitzar-ne les xifres, que ja superen les 4/5 parts del total previst fins el 2021, en només un any de campanya.

Així, ja s'ha superat el llindar dels 200.000€ en aportacions populars, amb 253 padrins i 187 tubs apadrinats en tan sols un any. Cal recordar que alguns dels tubs compten amb més d'un padrí o padrina.

Entre els padrins hi figuren diverses entitats i associacions, empreses, famílies i particulars; que la comissió ha reconegut darrerament en dues entregues de diplomes, la primera pels volts de la Festa Major de Sant Joan i la darrera dies abans de la festivitat de la Candela, quan també es va signar el contracte de construcció.

Des de l’inici de la campanya de mecenatge, el gener del 2018, la comissió de l’orgue ha realitzat diverses activitats de dinamització per tal de donar a conèixer el projecte de recuperació: xerrades, visites a altres orgues de la comarca, un concert, una exposició i diverses paradetes a peu de carrer, entre d’altres.

El projecte de recuperació de l’orgue de Valls està impulsat per una comissió ciutadana integrada per agents musicals, corals, escoles de música, entitats patrimonials, particulars, parròquia de Sant Joan i Ajuntament, amb el suport de la Diputació de Tarragona; i que treballen per fer realitat aquest projecte de cara a les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021.

Les butlletes i urnes per col•laborar en el projecte de recuperació de l’orgue de Valls es poden trobar a les diverses parròquies de la ciutat i als taulells d’informació municipal de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Oficina Municipal d’Informació Turística o la Biblioteca Carles Cardó. Així mateix, des de fa uns quants mesos la campanya compta també amb un portal web on es poden realitzar apadrinaments i aportacions online (www.orguevalls.cat)

La comissió ciutadana de l’orgue de Valls espera seguir sumant suport i apadrinaments pel projecte de cara als propers mesos, abans que comencin els treballs de construcció de l’instrument.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: