Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’orgue de Valls encara els darrers dos anys del projecte amb un conjunt d’actes per la Candela

La signatura pública del contracte de construcció de l’instrument, el dissabte 2 de febrer, serà l’acte central / L’instrument ha sumat 253 padrins al projecte en només un any de vida

El dia 2 de febrer tindrà lloc la signatura de construcció de l'orgue de Valls El dia 2 de febrer tindrà lloc la signatura de construcció de l'orgue de Valls COMISSIÓ CIUTADANA ORGUE DE VALLS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 29 Gener 2019 11:57

La celebració dintre de dos anys de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls significarà l’estrena del recuperat orgue de la ciutat. Per a preparar la futura arribada de l’instrument, la Comissió Ciutadana de l’orgue de Valls ha preparat un seguit d’activitats aprofitant la celebració de la Candela d’enguany.

L’acte principal per a la Candela serà la signatura del contracte de construcció de l’instrument, que tindrà lloc el proper dissate 2 de febrer, a les 11:15h, a l’església de Sant Joan. L’acte comptarà amb la presència de representants de la comissió ciutadana de l’orgue de Valls, de l’empresa constructora –Gerhard Grenzing- i de l’Ajuntament de Valls i la Diputació de Tarragona.

El dia abans, a la vigília de la Candela, a les 21:00h, el Teatre Principal de Valls acollirà un concert benèfic per recaptar fons pel projecte de recuperació, el qual ja compta amb el suport de 253 padrins. Sota el nom d’ ‘il·lusions sonores’ el concert reunirà a tres referents del panorama musical vallenc: Meritxell Carbonell (flauta), Gabrielle Deakin (violoncel), Ekaterina Kàtcheff (piano). Les entrades per al concert es poden adquirir a les taquilles del Teatre Principal a un preu de 10€, i a l’església de Sant Joan.

El darrer acte servirà per fer entrega de 65 nous diplomes als padrins de l’instrument que s’han sumat a la campanya de mecenatge des de la darrera entrega, realitzada durant la Festa Major de Sant Joan.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: