Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Deu va superar les 10.000 visites l’any 2018

Prop de 6.000 corresponen a grups escolars que han conegut el fons artístic i el patrimoni del museu vendrellenc

Un grup de visitants al Museu Deu del Vendrell Un grup de visitants al Museu Deu del Vendrell AJUNTAMENT DE EL VENDRELL
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 24 Gener 2019 15:46

Fa anys que el Museu Deu s’ha establert com el museu de referència dels vendrellencs, així es reflecteix en el nombre de visites assolides durant el passat any. Un total de 10.289 persones han fet ús dels diferents serveis que ofereix el Museu Deu: tallers i visites per a escolars, visites familiars, concerts, rutes patrimonials, exposicions, conferències... I també el seu ús com a eina d’inclusió, cohesió social i interpersonal.

Durant el 2018, 5.895 persones en grups escolars han conegut el fons artístic del Museu, el patrimoni vendrellenc i han participat en les sessions ‘I tu què pintes?’. L’objectiu per enguany és tractar de superar el nombre d’escolars i aconseguir que els pares, mares i familiars que els acompanyen s’involucrin.

474 persones han conegut la història vendrellenca

Al llarg de tot el 2018, des del Museu Deu i amb la col•laboració del Patronat de Turisme de l’Ajuntament, s’han organitzat 32 sessions de rutes patrimonials. En total, 474 persones han pogut conèixer la història que envolta la vila. Aquesta iniciativa va néixer fa sis anys, i ha servit per posicionar el patrimoni vendrellenc com una experiència on paisatge, cultura i gastronomia funcionen com a carta de presentació d’un Vendrell obert a visitar-lo en qualsevol època de l’any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: