Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Pau Casals celebra una jornada de portes obertes els dies 29 i 30 de desembre

Coincidint amb el 142è aniversari del naixement de Casals, s’organitzaran diverses activitats com el concert amb els Cors Zòngora i de Veus Blanques

Imatge d'arxiu d'una visita al Museu Pau Casals del Vendrell Imatge d'arxiu d'una visita al Museu Pau Casals del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Desembre 2018 02:01

El Museu Pau Casals del Vendrell organitza una jornada de portes obertes durant el dissabte dia 29 i diumenge 30 de desembre, de 10:00h a 14:00h i de 16:00h a 19:00h en dissabte i de 10:00h a 16:00h en diumenge, coincidint amb el 142è aniversari del naixement del mestre Casals.

En el dia previ a aquesta jornada de portes obertes la música hi serà present el divendres 28, a les 20:00h, amb un concert a càrrec del Cor Zòngora del Vendrell, format per estudiants de l’escola de música. El Cor Zòngora compartirà cartell amb el Cor de Veus Blanques, també vinculat a l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC). L’endemà, dissabte dia 29, el museu organitzarà una visita guiada gratuïta a les 12:00h i una altra a les 17:00h, de la mà de guies especialitzats en la figura de Pau Casals.

                                                                                 El Cor Zóngora: 

Cor Zóngora

El diumenge dia 30 el Museu Pau Casals aproparà la música del violoncel·lista als més petits de la casa, a les 12:00h, amb l’activitat ‘Pau Casals, col·leccionista de pipes’ en la qual Clara del Ruste explicarà de forma divertida el conte d’Anna Obiols amb el mateix títol, que explica la vida del músic a través de la seva col·lecció de pipes.

Tant el concert com les visites guiades de dissabte són gratuïtes, però l’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia trucant al telèfon del museu 977684276, o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. L’activitat familiar també cal fer reserva, però té un cost de 5€ per adults i 3€ per als nens.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: