Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’orgue barroc de Torredembarra, protagonista d’una jornada de docència catalana

L’Institut Català de l’Orgue Històric va organitzar una jornada formativa de la pràctica d’aquest instrument

L’Institut Català de l’Orgue Històric va organitzar una jornada formativa de la pràctica d’aquest instrument L’Institut Català de l’Orgue Històric va organitzar una jornada formativa de la pràctica d’aquest instrument CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 19 Desembre 2018 21:27

L’Institut Català de l’Orgue Històric, motivat per les particularitats de l’orgue barroc de l’Església de Sant Pere Apòstol de Torredembarra, va organitzar una jornada de docència de la pràctica d’aquest instrument el passat 6 de desembre passat.

Una part del curs es va dedicar a música ibèrica. Es van treballar obres de Cabezón, Correa de Arauxo i Cabanilles. El professor va ser Pablo Taboada. L’altra part del curs va ser de música barroca del nord d’alemanya (Scheidt, Weckmann, Reincken i Buxtehude), a càrrec d’Eudald Dantí.

Diumenge, el Cant de la Sibil·la 

D’altra banda, l’orgue de Torredembarra tornarà a ser protagonista aquest diumenge, 23 de desembre, a les 20.30 h, amb el Cant de la Sibil·la, a l'Església de Sant Pere Apòstol, i que anirà a càrrec de la formació tarragonina Ensemble O Vos Omnes (grup vocal de música antiga), amb la soprano Marta Matheu i la direcció de Xavier Pastrana.

L’acte l’organitza la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Apòstol. L’entrada és gratuïta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: