Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nova bassa del Mas Iglesias s'inaugurarà a ritme de rumba

El II Festival de Rumba a Reus, que se celebrarà el dissabte 24 de novembre a la tarda a la plaça de Ramon Amigó, al Mas Iglesias, servirà per estrenar la bassa recuperada per Aigües de Reus

El festival de rumba servirà per inaugurar la nova bassa del Mas Iglesias -en una imatge virtual- que ha recuperat Aigües de Reus, que també patrocina el certamen El festival de rumba servirà per inaugurar la nova bassa del Mas Iglesias -en una imatge virtual- que ha recuperat Aigües de Reus, que també patrocina el certamen ARXIU / INFOCAMP
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 23 Novembre 2018 16:28

Aquest dissabte 24 de novembre arriba la segona edició del Festival de Rumba a Reus, a la plaça de Ramon Amigó, al Mas Iglesias, amb diverses propostes culturals al voltant de la rumba i amb un gran concert que estarà protagonitzat pels grups Aires de Rumba (components de Sabor de Gràcia) i Triampa. La proposta musical servirà per inaugurar la nova bassa del Mas Iglesias, que Aigües de Reus, patrocinadora també del festival, ha recuperat. La bassa servirà per aprofitar els recursos hídrics propis i realitzar activitats culturals.

El segon Festival de Rumba recull el projecte iniciat l’any passat amb la celebració de Capital de la Cultura Catalana 2017 i continua enguany en el marc de la Reus Ciutat de la Música 2018.

Les activitats s'iniciaràn a les 16h, al Centre de la Imatge Mas Iglesias, amb la projecció del documental 'Peret i l'origen de la rumba'. A les 17h, es podrà visitar una exposició sobre el procés d’elaboració i inauguració de la nova bassa.

A les 17.30 h, al mateix Centre de la Imatge Mas Iglesias, tindrà lloc la conferència 'Rumba catalana, rumba flamenca i cultura gitana', a càrrec de Sicus, cantant de Sabor de Gràcia, I les 18.30 h, a la plaça de Ramon Amigó (Mas Iglesias), començarà el concert del festival amb l'actuació del grup Aires de Rumba (components de Sabor de Gràcia). Després ho farà Triampa (20.00 h) i tancarà la sessió del DJ (21.30 h).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: