Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament i la parròquia de Riudoms recullen diners per a reparar el campanar, destrossat per un llamp

La campanya '+FortsQueElLlamp' vol aconseguir 50.000 euros a través d'un micromecenatge online o un esmorzar popular

El llamp va causar molt desperfectes al campanar de l'església de Sant Jaume El llamp va causar molt desperfectes al campanar de l'església de Sant Jaume ERC RIUDOMS
Patrimoni ACN
Dimecres, 21 Novembre 2018 16:59

Fa dues setmanes, un llamp va causar greus desperfectes a l'església de Riudoms, al Baix Camp. Ara, la parròquia i l'Ajuntament han engegat una campanya que, amb el nom '+FortsQueElLlamp', vol recollir diners per a la reparació. El llamp va cremar la instal·lació elèctrica i els mecanismes de les campanes, va causar desperfectes a la cúpula i a l'interior del campanar, a la megafonia i part de la il·luminació de l'església i la climatització de la capella, entre d'altres. En total, preveuen que les actuacions costaran 50.000 euros. La iniciativa inclou una campanya de micromecenatge online, un esmorzar popular i ballada de sardanes amb aportacions de deu euros o guardioles als comerços perquè els clients hi dipositin el canvi. A més, posen a disposició un compte corrent per a la recollida de donatius.

Paral·lelament a la necessitat de fer aquesta intervenció, la parròquia fa unes obres de renovació de la teulada de la sagristia per a evitar humitats i filtracions d'aigua a l'edifici. Aquestes actuacions costen uns 30.000 euros, dels quals 18.000 venen subvencionats i la resta, del que la parròquia ha estalviat per a fer la intervenció. El rector, Josep Mateu, considera que no és oportú aturar les obres perquè perdrien les subvencions atorgades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: