Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu d'Història de Tarragona presenta una escrivania en forma de vagó de tramvia

Es presentarà el dimecres 7 de novembre, a les 18h, a la Casa Castellarnau / La iniciativa 'Quan els objectes parlen', mostra cada mes un nou objecte històric

Imatge de l'escrivania en forma de vagó de tramvia, obra de Ramon Garcia de Tarragona Imatge de l'escrivania en forma de vagó de tramvia, obra de Ramon Garcia de Tarragona CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Novembre 2018 09:41

La proposta divulgativa del Museu d’Història ‘Quan els objectes parlen’ presenta una nova peça del mes per aquest novembre, es tracta d’una escrivania en forma de vagó de tramvia. La peça estarà exposada al públic al pati de la Casa Castellarnau i, com cada primer dimecres de mes, el 7 de novembre, a les 18:00h, un tècnic de Patrimoni Històric en farà la presentació pública on posarà en context la peça, el seu moment històric, la seva troballa, significat i totes aquelles característiques que posen en relleu el seu valor històric.

L’escrivania amb forma de vagó de tramvia, compta amb un tinter i una polvorera sota la coberta. La peça, realitzada als tallers de Ramon Garcia de Tarragona, va ser un regal d’uns socis del Círculo de Tarragona al senyor Cayetano Janini, promotor del primer tramvia de Tarragona.
 
El Museu d’Història impulsa aquesta iniciativa per donar a conèixer el patrimoni, ‘Quan els objectes parlen: la peça del mes’. Mensualment, al pati de la Casa Castellarnau s’exposa un objecte de la col·lecció municipal en una vitrina, juntament amb un cartell que explica la seva singularitat, i que és visible des del carrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: