Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Faustina i en Caius ens conviden a conèixer la vil·la romana dels Munts

La visita teatralitzada tindrà lloc el diumenge 4 de novembre a la vil·la romana dels Munts d’Altafulla

Aquesta visita teatralitzada adreçada a tota la família permet introduir-nos en la vida quotidiana de l’època romana d’una manera lúdica Aquesta visita teatralitzada adreçada a tota la família permet introduir-nos en la vida quotidiana de l’època romana d’una manera lúdica MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 03 Novembre 2018 10:12

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) organitza, aquest diumenge 4 de novembre, a les 11:00h, la visita teatralitzada 'La Faustina i en Caius us conviden a la seva vil·la' adreçada a tota la família, que permet introduir-nos en la vida quotidiana de l’època romana d’una manera lúdica.

Els amfitrions Caius i Faustina, senyors de la vil·la, vestits d’època, seran els encarregats de guiar-nos a través del que seria la seva casa i ens mostraran com devia ser la vida quotidiana mitjançant el recorregut de la vil·la, la manipulació de reproduccions d’objectes que hi procedeixen i un quadern d’activitats.

La visita es durà a terme a la Vil·la romana dels Munts (Passeig del Fontí, s/n Altafulla), (amb una durada aproximada de dues hores), i un preu de 5€ per persona. Per poder participar-hi cal fer reserva prèvia al telèfon 977 25 15 15 o a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La programació familiar continuarà el proper 2 de desembre, amb l’activitat 'Històries des de l’Olimp!'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: