Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Visita guiada pel patrimoni industrial de Valls

La visita serà aquest diumenge 14 d'octubre, a les 10h, a càrrec de l'historiador Francesc Murillo

Ca Rull de Valls. Portada del llibre 'Arqueologia i patrimoni industrial a les comarques de Tarragona' Ca Rull de Valls. Portada del llibre 'Arqueologia i patrimoni industrial a les comarques de Tarragona' COAC
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 13 Octubre 2018 11:04

Coincidint amb la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni,aquest pont d'octubre s'obren nombrosos espais patrimonials i visites gratuïtes a Valls. Enguany, l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV) s'afegeix a aquesta proposta europea amb una visita guiada pel patrimoni industrial històric de la ciutat, de la mà de l’historiador i vicepresident de l’IEV Francesc Murillo.

Es tracta d'un recorregut per les restes visibles i no visibles de les antigues indústries relacionades amb la pell, els teixits, la corderia o els licors a través del patrimoni industrial reflectit en les antigues fàbriques, els magatzems, les xemeneies o els habitatges dels propietaris que encara es conserven al nucli urbà.

La visita serà aquest diumenge 14 d’octubre, a les 10h del matí, amb el punt de trobada davant al mateix IEV.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: