Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els veïns de Parc Riu Clar ens conviden a descobrir "les runes" del barri

El dissabte 6 d'octubre, coincidint amb la Setmana Cultural, s'organitza una sortida per conèixer les restes del Castell dels Montgons, l'Església Sant Julià o les Coves dels Montgons

Les coves dels Montgons Les coves dels Montgons AV AMICS DE PARC RIU CLAR
Patrimoni Josep Cartanyà
Dissabte, 29 Setembre 2018 16:22

L'Associació de Veïns Amics de Parc Riu Clar organitza, de l'1 al 7 d'octubre, la Setmana Cultural del barri tarragoní, que enguany també servirà per celebrar el 25è aniversari de la creació de l'associació. Una de les activitats més destacades arribarà el proper dissabte 6 d'octubre, a les 10:00h, amb una sortida per descobrir les runes que hi ha ben a prop del barri.

                L'antiga Església de Sant Julià dels Montgons (Foto: Ricard Ballo)   Església Sant Julià Montgons

 

En aquesta activitat gratuïta, els participants tindran l'ocasiói de conèixer un patrimoni que els veïns consideren "oblidat" però d'una gran importància històrica, com són el Castell dels Montgons, el despoblat dels Montgons, l'Església de Sant Julià i les Coves dels Montgons, entre altres indrets. El punt de trobada serà el local de l'AV Amics de Parc Riu Clar i es recomana portar un calçat còmode, aigua i un entrepà.

                                                    Redel unes del castell dels Montgons  castell dels Montgons

 

Però les activitats de la Setmana Cultural de Parc Riu Clar començarà el proper dilluns 1 d'octubre, a les 18:30h, amb un taller de la companyia Respecta'm de defensa personal. L'endemà dimarts 2 d'octubre, a les 19:00h, es farà una xerrada sobre la història del barri. L'endemà dimecres, a la mateixa hora, s'oferirpa una xerrada sobre seguretat ciutadana i el dijous dia 4, també a les 19:00h, un taller de reciclatge. 

El divendres 5 d'octubre, entre les 10 i les 12h, es farà una sessió de Mindfunless, amb l'objectiu d'aprendre a millorar les relacions, a càrrec del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Tarragona. El mateix divendres, es farà una sessió de cinema.

La Setmana Cultural concentrarà la majoria de les seves activitats el cap de setmana, del 6 i 7 d'octubre. Després de l'excursió a les runes del barri, de 17 a 19h, s'impartirà un taller per conèixer de prop els instruments de música. A les 18:00h, actuarà la jove cantautora reusenca Noemí Solla, amb les seves covers. A les 20:00h, serà el torn dels Timbalers de Riu Clar. El dissabte a les 21:00h, se celebrarà el sopar de germanor entre els veïns, veïnes del barri i visitants. A les 22:30h, s'acabarà la jornada amb música per a tothom.

25 anys 

L'endemà diumenge 7 d'octubre, el Dia del Soci, servirà per celebrar el 25è aniversari de l'AV Amics de Parc Riu Clar. Per celebrar-ho, a les 12:00h, es podrà gaudir d'un vermut rumbero, per només dos euros (vermut, patates i tira de rifa). A les 14:00h, es farà una paella popular per 6 euros (preu no socis) o 5 euros (preu socis), que inclou la paella, pa i postre. 

De 16 a 17h, s'organtiza un taller de hip hop amb el col·lectiu Sexystyle, amb Ken i Ales. De 17 a 18h, es farà un altre taller de dansa urbana, amb integratns de la companyia On4Beats. A les 18:00h, arribarà el show de ball, amb l'esmentada companyia. A les 18:30h, es farà un ball a càrrec de les nenes del barri per acabar, a les 19:00h, amb la Festa Holly.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: