Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El MNAT incorpora un nou servei de visites comentades a l’exposició 'Tarraco/MNAT'

Per Santa Tecla s'estrena aquesta activitat dirigida a tot tipus de públic, on descobrirem vuit segles de la història de Tàrraco

Imatge d'arxiu d'una visita comentada a l’exposició 'TARRACO/MNAT' Imatge d'arxiu d'una visita comentada a l’exposició 'TARRACO/MNAT' MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Setembre 2018 16:44

El proper diumenge 23 de setembre, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) incorpora un nou servei de Visites comentades a l’exposició Tarraco/MNAT. Aquesta primera visita coincideix amb la Diada de Santa Tecla, i amb aquest motiu es podrà realitzar sense cost.

Posteriorment, les visites es realitzaran tots els diumenges a les 12.30 h. La durada de la visita és d’una hora, i està adreçada a un públic general interessat en la història de Tàrraco. El preu de l’activitat està inclòs amb l’entrada de l’exposició, i és necessària una reserva prèvia.

L’exposició de síntesi Tarraco/MNAT, ubicada al Tinglado 4 del Moll de Costa-Port de Tarragona, ens convida a conèixer l’essència de Tàrraco, capital de la província més extensa de l’Imperi, a través d’una selecció excepcional de més de dues-centes peces del fons del MNAT.

Aquesta activitat es pot combinar amb les Visites comentades al Teatre romà de Tarragona, que es duen a terme tots els diumenges a les 11 h, de manera gratuïta, i en les quals es coneix com era l’edifici del Teatre i el seu entorn, així com també es pot recórrer la recreació de la càvea, que fa comprensible al visitant l’envergadura del monument en època romana.

Visita comentada al Teatre romà: Visita guiada Teatre

Per apuntar-se, és necessària fer la reserva prèvia al 977 25 15 15 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Més informació a www.mnat.cat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: