Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

S'ensorra un mur proper al Museu Casteller de Valls

L'ensorrament, que no ha afectat l'edifici del Museu Casteller, ha danyat part d'una tanca que delimitava l'espai on es troben els arcs

La regidora d’Actuacions Públiques, Barri Antic i Patrimoni de Valls, Judit Fàbregas, i tècnics municipals s’han desplaçat per analitzar l’abast de l’afectació La regidora d’Actuacions Públiques, Barri Antic i Patrimoni de Valls, Judit Fàbregas, i tècnics municipals s’han desplaçat per analitzar l’abast de l’afectació AJUNTAMENT DE VALLS
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 06 Setembre 2018 22:36

Aquest dijous al vespre s’ha produït l’ensorrament d’un mur situat en construccions de la zona dels arcs medievals que es troben a prop del Museu Casteller de Catalunya, segons ha informat l'Ajuntament de Valls. La regidora d’Actuacions Públiques, Barri Antic i Patrimoni, Judit Fàbregas, i tècnics municipals s’han desplaçat per analitzar l’abast de l’afectació.

Demà al matí, ja amb llum de dia, s’estudiarà amb més detall si l’ensorrament del mur pot haver afectat aquests arcs, que estava previst de recuperar patrimonialment, i també quines són les actuacions a realitzar per garantir de manera immediata la seva estabilitat. L’ensorrament, que no ha afectat l’edifici del Museu Casteller, ha danyat part d’una tanca que delimitava l’espai on es troben els arcs.

La regidora ha explicat que des de l’Ajuntament ja es treballa en un projecte per intervenir en aquesta zona, una actuació que ja es va informar a la comissió de patrimoni municipal. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: