Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Verge de Berà peregrina per commemorar el Tricentenari de l’Ermita

Fins al 9 de setembre l’església de Sant Bartolomeu de Roda de Berà romandrà oberta cada dia a les set de la tarda per poder-la visitar

Imatge de la peregrinació de la Verge de Berà a l'església de Sant Bartolomeu Imatge de la peregrinació de la Verge de Berà a l'església de Sant Bartolomeu CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 05 Setembre 2018 13:21

La imatge de la Verge de Berà és des del passat diumenge a l’església de Sant Bartolomeu de Roda, on es pot visitar cada dia a les 19:00h. La imatge tornarà a l’Ermita de la Verge de Berà aquest diumenge 9 de setembre. A partir de les 11 s’iniciarà una processó des del pas sota via ubicat a la pujada fins a l’Ermita, i per torns la pujaran fins al temple on es farà l’entronització i se celebrarà una missa solemne oficiada per l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol; i pel rector de la parròquia de Sant Bartomeu, Jaume Roig. Després de l’ofici, el grup Julivert oferirà un concert vermut a la plaça de l’Ermita.

Els actes continuaran el mateix diumenge a la tarda, dins del programa que les regidories de Cultura i de Festes han preparat per a la Diada Nacional de Catalunya, amb una ballada de Sardanes a la plaça de la Sardana, amb la Cobla la Principal de Tarragona.

Dimarts, 11 de setembre, tindrà lloc la tradicional ofrena floral a Francesc Macià, a les dotze del migdia a la plaça que porta el seu nom. I a la tarda, a partir de les 19h, s’iniciarà a la plaça de la Sardana el reeixit campionat de llançament de pinyol d’oliva i una botifarrada popular, cuinada per la Penya Blaugrana, i música en viu amb Marc Oriol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: