Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona actua d'emergència per reparar afectacions a Ca la Garsa

Es tanca provisionalment una part de la plaça dels Àngels i la part del carrer Talavera per garantir la seguretat

Imatge d'arxiu de les arcades de Ca la Garsa des de l'interior del recinte Imatge d'arxiu de les arcades de Ca la Garsa des de l'interior del recinte ARXIU / ACN
Patrimoni ACN
Dijous, 02 Agost 2018 14:48

L'Ajuntament de Tarragona ha informat aquest dijous que actuarà de manera immediata per reparar les afectacions detectades a Ca la Garsa, declarat Bé Cultural d'Interès Local i element patrimonial clau del call jueu. El consistori apunta que dimarts es va observar que s'han obert els testimonis instal·lats a les esquerdes en els murs, posats el 2012 per veure l'evolució de les esquerdes. Des d'aleshores, s'havien anat controlant sense detectar-hi cap problema.

Els serveis tècnics de Patrimoni i Territori han realitzat una inspecció i s'ha observat que les esquerdes poden generar un perill de despreniments i, per aquest motiu, s'ha procedit a tancar provisionalment la part de la plaça dels Àngels i la part del carrer Talavera per garantir la seguretat.

De manera immediata es farà un estintolament d'emergència de la zona afectada per deixar-la en condicions de seguretat. Posteriorment, s'analitzarà i es prendran les mesures pertinents per garantir la conservació de Ca la Garsa, on es conserven un conjunt d'arcs apuntats estructurals de carreus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: