Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Etnogràfic d’Altafulla modifica els horaris de visites a l’estiu

S’obrirà tots els dissabtes, de 18 a 20h; i els diumenges, d’11 a 13:30h / Durant la Fira d’Artesans (del 16 al 19 d’agost) també estarà obert de 19 a 21:30h

Imatge d'una visita al Museu Etnogràfic d'Altafulla Imatge d'una visita al Museu Etnogràfic d'Altafulla CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimecres, 11 Juliol 2018 11:54

El Museu Etnogràfic d’Altafulla, que s’ubica a la Pallissa de l’Era del Senyor, ha modificat els horaris de visites per al públic. Des de principis d’estiu, el centre d’interpretació està obert tots els dissabte, de 18 a 20h; i els diumenges d’11 a 13:30h.

D’altra banda, amb motiu de la Fira d’Artesans que se celebrarà del 16 al 19 d’agost, el Museu Etnogràfic d’Altafulla també restarà obert durant la mostra. L’horari que s’establirà serà de 19 a 21:30h.

El patrimoni del museu

El Museu Etnogràfic d’Altafulla compta amb diferents elements d’identitat pròpia de la vida rural i l’economia del municipi, recuperats i restaurats pel veí d’Altafulla i artesà, Salvador Gatell, l’any 2008.

S’hi poden trobar unes 1.000 peces dels dos darrers segles, amb un ampli ventall d’objectes i elements, des dels més curiosos fins als més quotidians, del món de la pagesia. Des d’una sínia de sang a la tradicional aixada, són algunes de les joies que s’hi apleguen.

Gràcies a una xarxa de voluntaris i voluntàries, amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, s’obre tots els caps de setmana de l’any, i també, puntualment, per esdeveniments com la Fira d’Artesans.

L’estiu passat, una seixantena de turistes visitaven el Museu Etnogràfic d’Altafulla cada cap de setmana; i en l’anterior edició de la Fira d’Artesans, ho van fer més d’un miler.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: