Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'orgue de Valls reconeixerà els seus primers 150 padrins

L'acte d'entrega de diplomes tindrà lloc dilluns 18 de juny, a les 19.45h, a l'església de Sant Joan, i vol agraïr a les persones, entitats i empreses que s'han sumat al projecte

La campanya d'apadrinament de tubs continua en marxa i a bon ritme La campanya d'apadrinament de tubs continua en marxa i a bon ritme COMISSIÓ CIUTADANA ORGUE DE VALLS
Patrimoni Redacció Infocamp
Diumenge, 17 Juny 2018 17:01

En el marc de la Festa Major de Sant Joan, el proper dilluns 18 de juny l'església de Sant Joan acollirà l'acte de lliurament de diplomes als primers padrins de l'orgue de Valls. En concret, hi estan citades unes 150 persones i entitats, que ja s'han convertit en mecenes del nou instrument, que vol veure amb motiu de les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l'any 2021.

Entre els padrins i mecenes hi figuren tant particulars com associacions, així com empreses del territori. Durant l'acte s'entregaran els reconeixements i es realitzarà una fotografia conjunta amb tots els homenatjats.

La campanya d'apadrinament de tubs continua

Tot i la bona acollida del projecte, que ja compta amb un número destacat de mecenes i d'aportacions, la campanya d'apadrinament de tubs continua en marxa i a bon ritme. Ahir dissabte 16 de juny, i també dins les prèvies del Sant Joan vallenc, el Pati va acollir un punt d'informació i apadrinaments per fer difusió del projecte i aconseguir un major número de col·laboradors.

Amb aquestes accions, la Comissió ciutadana de l'orgue de Valls encara la segona meitat de l'any, després d'una primera meitat de 2018 intensa, en què s'ha presentat públicament el projecte i s'han assolit unes molt bones xifres de participació i de suport al nou instrument.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: