Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona participa en el programa 'Any Jujol 140'

El programa, que s’allargarà fins al setembre de 2019, vol promoure el reconeixement de l’obra de l’arquitecte modernista Josep Maria Jujol

El Centre Jujol-Can Negre, on es va presentar el programa de l'Any Jujol 140, amb els alcaldes de Sant Joan Despí i de Tarragona El Centre Jujol-Can Negre, on es va presentar el programa de l'Any Jujol 140, amb els alcaldes de Sant Joan Despí i de Tarragona AJUNTAMENT DE SANT JOAN DESPÍ
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 09 Juny 2018 22:16

Coincidint amb el 140 aniversari del naixement de l’arquitecte Josep Maria Jujol, l’Ajuntament de Sant Joan Despí amb la complicitat d’altres ciutats com Tarragona o municipis com Constantí, Pallaresos, Vistabella o la Secuita, impulsen la celebració de l’Any Jujol 140, un moviment artístic, cultural i social per difondre la figura d’un artista referent del modernisme català.

L’Any Jujol 140 arrenca el juny de 2018 i es perllongarà fins setembre de 2019 que és quan es compliran els 140 anys del naixement de Jujol. Al llarg d’aquest any s’organitzaran activitats culturals, lúdiques, comercials, turístiques, patrimonials, promocionals, socials i ciutadanes a Sant Joan Despí però també als municipis vinculats a la figura de l’arquitecte modernista. Tarragona és la ciutat on va néixer i on es conservar un important llegat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona i, en concret la conselleria de Cultura, està fent els treballs previs d’intervenció de la restauració del Teatre Metropol com a monument i s’està treballant amb l’avantprojecte del Centre Jujol.

Per la seva part, l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha presentat el programa d’activitats que s’organitzen per commemorar el 140 aniversari del naixement de l’arquitecte donant èmfasi a l’objectiu de posar la figura de Jujol i la seva obra al lloc que mereixen, “tot donant-los la dimensió i la importància que van tenir dins del modernisme” ha afegit el batlle.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: