Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Viatge al Montblanc del segle XVIII

La visita teatralitzada al Casal dels Josa tindrà lloc el dissabte 26 de maig al vespre

La visita teatralitzada es farà aquest dissabte 26 de maig al Museu Comarcal de Montblanc (Casal dels Josa) La visita teatralitzada es farà aquest dissabte 26 de maig al Museu Comarcal de Montblanc (Casal dels Josa) CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 25 Mai 2018 08:45

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB) organitza el proper dissabte 26 de maig una visita teatralitzada al Casal dels Josa (Edifici del Museu Arxiu), que suposarà un viatge al Montblanc del segle XVIII, el de després de la Guerra de Successió que ens permetrà situar-nos en un context arquitectònic i museístic únics.

L’activitat consisteix en una representació teatral d’arrel rigorosa, però alhora divertida i original. En ella descobrirem l’evolució històrica de la comarca des dels seus orígens, de la mà d’un personatge, més o menys fidel, de la baixa noblesa catalana de l’època i del seu contrapunt actual. La proposta és un recorregut històric, i de vegades histèric, a través de la relació de la petita noblesa amb el poble senzill i la seva vida diària.

Horaris

La visita teatralitzada és gratuïta i hi haurà dos torns de representacions:

-La primera representació serà a les 21:00 hores i caldrà ser-hi 10 minuts abans.
-La segona representació serà a les 22:30 hores i caldrà ser-hi 10 minuts abans.

Per a assistir, cal fer inscripció nominal d’un màxim de quatre persones per inscripció. Les reserves es podran fer a les 10:00 hores a través de telèfon (977860349) o del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: