Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Vil·la Casals obre les seves portes la Nit dels Museus

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus, es podrà visitar aquest cap de setmana la Vil·la Casals del Vendrell i gaudir d'activitats gratuïtes per a tothom

El Museu Pau Casals del Vendrell organitza aquest cap de setmana activitats gratuïtes per a tots els públics per commemorar el Dia Internacional dels Museus El Museu Pau Casals del Vendrell organitza aquest cap de setmana activitats gratuïtes per a tots els públics per commemorar el Dia Internacional dels Museus CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 17 Mai 2018 12:11

Aquest divendres 18 de maig, se celebra el Dia Internacional dels Museus arreu del món i el Museu Pau Casals del Vendrell organitza com cada any tot un seguit d’activitats gratuïtes per a tots els públics per tal de commemorar aquesta data. En aquest ocasió, i com ja és habitual, el Museu Pau Casals ofereix una jornada de portes obertes el divendres dia 18 de maig i durant tot el cap de setmana del 19 i 20 de maig. Així mateix, hi ha programades també activitats gratuïtes per a tots els públics com una visita guiada, dissabte a les 12h i a les 18h, i una visita teatralitzada diumenge a les 12h, amb el Ramon, pescador de Sant Salvador i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals.

La Nit dels Museus

Segurament l’activitat més esperada però, és la celebració de la Nit dels Museus, que permet visitar el museu gratuïtament fins a les 12h de la nit i gaudir d’un concert al jardí a partir de les 22h, en aquesta ocasió amb el grup Jazzul Power Trio, que amenitzaran la vetllada al so de la guitarra, bateria i veu, a càrrec de Sonia Linares, David Chueca, i Lluís Sieiro. Abans però, a les 20h, el museu ha programat també l’activitat “Mar de Sons i Vi, una experiència per als sentits”, una activitat que comença amb la visita guiada al museu i acaba al jardí fent un tast de vins de la Denominació d’Origen (DO) Penedès (Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura), maridats amb el so del violoncel, instrument icona del músic català, tot en un marc incomparable al jardí de la Vil·la Casals, durant la posta de sol davant del Mar Mediterrani.

Totes les activitats són gratuïtes però les places són limitades, per la qual cosa cal fer reserva prèvia trucant al telèfon 977.684276 o bé enviant un c/e a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: