Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de Tarragona inicia els tràmits per a la venda forçosa de Ca l’Ardiaca

La propietat ha incomplert les reiterades ordres d’execució d’arranjament de l’edifici, on s’hi projectava un hotel de luxe

Imatge d'arxiu de l'edifici de Ca l'Ardiaca, on s'havia d'ubicar un hotel de luxe, des del pla de la Seu de Tarragona, al costat mateix de la catedral Imatge d'arxiu de l'edifici de Ca l'Ardiaca, on s'havia d'ubicar un hotel de luxe, des del pla de la Seu de Tarragona, al costat mateix de la catedral LAIA POBLADO / ACN
Patrimoni ACN
Dimarts, 24 abril 2018 17:04

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Tarragona incoarà divendres un expedient per a l’alienació forçosa de Ca l’Ardiaca per tal de procedir a la seva venda forçosa, mitjançant una licitació. Segons ha informat el consistori, la decisió s’ha pres després que la propietat hagi incomplert les reiterades ordres d’execució d’arranjament de l’edifici dictades per l’Ajuntament de Tarragona. L’immoble medieval ubicat al Pla de la Seu, a tocar de la Catedral, s’havia de convertir en un petit hotel de luxe. Ca l’Ardiaca està inclosa en el Registre municipal de solars per decret de l’alcaldia del 5 d’agost de 2015 i, el 15 d’octubre passat, va finalitzar el termini de venciment de dos anys previst per la llei per procedir a l’expropiació, la venda o la substitució forçoses.

Així, després de l’acord de la Junta de Govern d’iniciar aquest expedient per a l’alienació forçosa de les finques de Ca l’Ardiaca, es donarà audiència a la propietat per si volen presentar al·legacions, a continuació es resoldrà l’expedient i l’Ajuntament iniciarà el procediment de licitació per a la venda forçosa de l’immoble.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: