Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Vil·la romana dels Munts ens convida a conèixer els horts romans

L'activitat dirigida a tota la família tindrà lloc aquest diumenge i permetrà introduir-nos al món dels jardins i horts romans

La Vil·la romana dels Munts d'Altafulla alberga "hortus" romans La Vil·la romana dels Munts d'Altafulla alberga "hortus" romans MNAT
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 21 abril 2018 19:29

Aquest diumenge 22 d’abril continua el programa organitzat pel Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) 'Vine al Museu en família! Pots fer una gran descoberta', pensat per a famílies que vulguin passar una estona interessant i divertida descobrint el passat romà.

En aquesta ocasió, el MNAT proposa una activitat que gira al voltant dels jardins i horts romans: 'Us portem a l’hortus!', que es realitzarà a les 11h a la Vil·la romana dels Munts (Passeig del Fortí s/n d'Altafulla), amb una durada aproximada de dues hores i un preu de 5 euros per persona. Cal fer la reserva prèvia al telèfon 977 25 25 25 o per correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

La sortida permet saber com eren els jardins i els horts romans o aspectes més curiosos com ara quines espècies s’hi plantaven i quins usos tenien. L'hortus experimental també mostra les espècies que es cultivaven i quines tasques s’hi feien. Finalment, l'activitat serveix per acostar a la utilització de les plantes amb la realització d'un ungüent o d’un perfum.

Més informació a: https://goo.gl/tGff4Y

Jornada de portes obertes

D'altra banda, aquest diumenge 22 d’abril es durà a terme una jornada de portes obertes als següents centres: Museu i Necròpolis Paleocristians (Av. de Ramón y Cajal, 84), Vil·la romana dels Munts (Altafulla) i Vil·la romana de Centcelles (Constantí), que es podran visitar de manera gratuïta de 10 a 14 h, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: