Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Actuació d'emergència per evitar que s'esfondri una part d'una grada de l'Amfiteatre

L'Ajuntament de Tarragona apuntal·larà el mur la setmana vinent / No corre perill la celebració dels actes del festival Tarraco Viva

L’Amfiteatre romà continuarà obert de manera gratuïta, mentre no es pugui accedir a l’arena L’Amfiteatre romà continuarà obert de manera gratuïta, mentre no es pugui accedir a l’arena ALBERICH FOTÒGRAFS
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 06 abril 2018 16:09

L'Ajuntament de Tarragona es veurà obligat a fer una actuació immediata "per la via d'emergència" per evitar que s'esfondri una part del mur posterior de la grada de l'Amfiteatre romà afegida l'any 1979, que dona a la via del tren i al Vial de Bryant.

Cal recordar que el passat mes de febrer es van detectar a l’Amfiteatre esquerdes en la part d'aquest mur. Per aquest motiu, es va fer un perímetre de seguretat i es va tancar al públic l’accés a l’arena. Al mateix temps, es van col·locar testimonis de guix que s’han anat controlant.

Segons fonts municipals, avui s’ha comprovat que els testimonis s’han esquerdat i atès el perill de que s’esfondri aquesta part de la grada, l’Ajuntament actuarà per la via d’emergència. La setmana vinent s’apuntalarà el mur amb una bastida i se senyalitzarà un perímetre de seguretat per evitar-hi l’accés.

Tot i això, l’Amfiteatre continuarà obert de manera gratuïta, mentre no es pugui accedir a l’arena. Per solucionar-ho, a finals d’abril, s’instal·larà una estructura tubular que permetrà l’accés provisional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: