Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Campanya de mecenatge i apadrinament de tubs per recuperar l'orgue de Valls

Les urnes per dipositar les butlletes de participació es poden trobar a les parròquies de Valls i als taulells d’informació municipal

Urnes per dipositar les butlletes de participació en la campanya de mecenatge per a la recuperació de l'orgue de Valls Urnes per dipositar les butlletes de participació en la campanya de mecenatge per a la recuperació de l'orgue de Valls CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 12 Febrer 2018 16:37

El passat 26 de gener la Comissió ciutadana de l’orgue de Valls va presentar en un acte al Teatre Principal el projecte de recuperació de l’orgue de Valls, una iniciativa que, impulsada per diverses entitats i agents culturals i musicals de la ciutat, vol fer-se realitat les properes Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2021.

Des de la setmana passada les butlletes i urnes per col·laborar en el projecte ja es poden trobar a les diverses parròquies de la ciutat i als taulells d’informació municipal de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, l’Oficina Municipal d’Informació Turística o la Biblioteca Carles Cardó.

Les aportacions s’han fixat a partir de 25 euros a l’any, amb un compromís de quatre anys. Amb aquesta quantitat es podrà apadrinar un tub petit interior (100 euros a repartir en quatre aportacions anuals) i, a canvi, es lliurarà al mecenes un diploma d’apadrinament i el seu nom figurarà en el llistat de tots els padrins del nou instrument que s’inclourà dins l’instrument com una càpsula del temps. Per als tubs mitjans i grans de l’interior de l’orgue s’ha establert una aportació de 300 i 500 euros respectivament.

Per als tubs de façana, a més del diploma d’apadrinament i de figurar al llistat de padrins, el nom del mecenes serà gravat a l’exterior del mateix tub. Per aquests tubs de façana s’han fixat les següents aportacions: 1.600 euros per als tubs petits situats entre torres; 3.000 per als tubs mitjans de les dues torres laterals; 5.000 per als tubs grans de la torre central; 12.000 per als tubs per a grans mecenes; i 25.000 euros per als tubs per a empreses col·laboradores.

Totes les donacions es podran desgravar en la declaració de l’IRPF (30% en el cas dels particulars i 35% per a empreses). Per participar-hi només cal omplir una de les butlletes i dipositar-la en qualsevol de les urnes disponibles.

La campanya de mecenatge i apadrinament de tubs, que ja ha començat a rebre els primers suports, es desenvoluparà activament durant els propers anys fins les Decennals del 2021.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: