Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova iniciativa per convertir la Cisterna Vella de Riudoms en un túnel del terror

Durant un cap de setmana, la galeria subterrània excavada durant la Guerra Civil es transformarà en un espai recreatiu

La Cisterna Vella de Riudoms La Cisterna Vella de Riudoms CEDIDA
Patrimoni Adrià Díaz Bages/ Reus Digital
Diumenge, 11 Febrer 2018 02:19

Al poble de Riudoms a finals del segle XVIII, a causa de la pesta que va afectar al municipi i per aïllar els malalts es va construir una cisterna, que més tard en passar l’epidèmia va quedar abandonada i tancada. Més de tres segles després, els dies 17 i 18 de febrer, la Cisterna Vella del poble tornarà a obrir les seves portes. L’anomenada Cisterna del Terror obrirà de nou amb el suport de l’Ajuntament i amb l’organització d’un grup de joves del poble.

L’entrada serà gratuïta, tot i que també es podrà fer un donatiu voluntari per a l’associació de familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), entitat que dona suport a famílies de nens amb càncer. Els grups que podran fer la seva visita seran de màxim cinc persones i recorreran el túnel en un temps de cinc minuts. Dins d'aquest s’aniran trobant amb divesos personatges terrorífics.

Els joves del poble que han organitzat la idea han assegurat que la proposta va sorgir al 2016, quan ja es va obrir la Cisterna Vella per fer-hi una gimcana, així com per l’activitat que es va dur a terme a l’Institut Joan Guinjoan, on es van fer túnels del terror per als alumnes del centre.

El túnel del terror es podrà veure i visitar el dissabte 17 de febrer, de les 19h a les 22h, i el diumenge 18, de 18h a les 22h.

Publicitat