Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una empresa de la URV oferirà visites guiades i activitats educatives sobre monuments de la Generalitat

Iber, l’empresa derivada de la URV, impulsarà i gestionarà els monuments i jaciments de Tarragona, Terres de l’Ebre i Lleida

El Reial Monestir de Santes Creus és un dels monuments que seran gestionats per l'empresa Iber, derivada de la URV El Reial Monestir de Santes Creus és un dels monuments que seran gestionats per l'empresa Iber, derivada de la URV CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 05 Febrer 2018 11:08

L’empresa derivada de la URV Iber, Arqueologia, Patrimoni i Turisme SL. ha estat la guanyadora d’un concurs públic organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat per gestionar i oferir activitats en els monuments de la Generalitat de Catalunya a les comarques de Tarragona, Terres de l’Ebre i Lleida. Amb aquesta iniciativa es preveu impulsar les activitats de promoció dels equipaments i desenvolupar-hi nous projectes educatius, encaminats a consolidar el nombre de visitants.

El contracte de concessió preveu la revisió, disseny i millora dels continguts de les activitats, així com el disseny i implementació d’un actualitzat servei de visites guiades i un nou projecte educatiu creat específicament per a cada equipament, amb l’adaptació de continguts a col·lectius amb discapacitats intel·lectuals, sensorials o en risc d’exclusió social.

La durada del contracte és de quatre anys amb possibilitat de renovació de dos anys més i inclou monuments i jaciments de la Generalitat com són: el Reial Monestir de Santes Creus, el Castell-monestir d’Escornalbou, la Cartoixa d’Escaladei, el castell de Miravet, el convent de Sant Bartomeu de Bellpuig, el castellet de Banyoles (Tivissa), el Coll del Moro (Gandesa) i el molí de l’Espígol (Tornabous).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: