Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona convida a les famílies a ‘quedar-se de pedra’

Aquest diumenge 4 de febrer el museu realitzarà una activitat per descobrir la publicitat en època romana

Imatge d'una de les activitats del taller 'Vine al Museu i... queda't de pedra!' Imatge d'una de les activitats del taller 'Vine al Museu i... queda't de pedra!' CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Divendres, 02 Febrer 2018 10:09

Inclòs en el programa ‘Vine al Museu en família! Pots fer un gran descobriment!’ el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) realitza aquest diumenge 4 de febrer l’activitat ‘Vine al Museu i… queda’t de pedra!’ dedicada a la publicitat i la imatge dins de la cultura romana. A través de les escultures exposades al recinte les famílies podran imaginar-se com eren els habitants de Tarraco. A més, l’activitat dóna l’oportunitat als participants de dur una fotografia mida carnet i elegir quin rol els hagués agradat interpretar en l’època romana: ciutadans, soldats, divinitats… D’aquesta manera els més petits podran conèixer la importància de la imatge en la cultura romana.

L’activitat es realitza al Museu Arqueològic de Tarragona (plaça del Rei, 5), a les 11 h (té una durada aproximada de 2 hores), i un preu de 5 € per persona. Cal fer reserva prèvia al tel. 977 25 15 15 / Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: