Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu d’Alcover organitza una visita a les seves sales ocultes

La programació inclou una nova exposició sobre els fòssils, a més el museu planteja una remodelació de la sala de paleontologia

Imatge d'una visita al 'Museu Ocult' d'Alcover Imatge d'una visita al 'Museu Ocult' d'Alcover CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dijous, 25 Gener 2018 10:48

El museu d’Alcover presenta la programació cultural de la temporada d’hivern aquest divendres 26 de gener amb una nova secció anomenada ‘Museu Ocult’, en què s’obriran al públic els espais interns del museu per a explicar la feina que s’hi realitza. L’objectiu d’aquesta iniciativa és permetre conèixer la cara més oculta de l’equipament cultural que normalment els visitants no perceben i que forma una part important del desenvolupament de les exposicions, ja que s’hi realitza la conservació i investigació prèvia del patrimoni que el museu té custodiat.

En aquesta visita a les sales de reserva també s’aprofitarà per donar a conèixer els nous projectes del museu. A més, aquest any 2018 es planteja una remodelació de la sala de paleontologia, on s’exposen els fòssils marins del Triàsic. La directora del museu d’Alcover, Ester Magrinyà, explicarà en què consisteix el nou projecte i què significarà el nou relat sobre els fòssils marins ‘Triàsic, explosió de la vida’.
Els visitants del museu durant el 2017 han augmentat un 6,32% respecte a l’any anterior, amb un total de 8.657 persones, un increment que ha suposat una major demanda de les visites guiades que s’organitzen. Les activitats que més destaquen entre els visitants són els tallers escolars, la visita en família amb el Peix Pedra o les visites guiades pel nucli antic, el Convent de les arts o l’Església nova.

L’oferta cultural es pot consultar al web del museu d’Alcover.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: