Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un llibre recull el patrimoni modernista de Tarragona

El Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació acull la presentació del llibre 'El Modernisme a Tarragona'

La sala d'actes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació va acollir la presentació del llibre de Josep M. Buqueras La sala d'actes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació va acollir la presentació del llibre de Josep M. Buqueras CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Novembre 2017 15:26

La sala d’actes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació, COAATT, va acollir divendres la presentació del llibre 'El Modernisme a Tarragona' de l’arquitecte tècnic Josep Maria Buqueras. Amb una notable assistència de públic, l’acte va servir per donar a conèixer el llegat arquitectònic i artístic que modernista que té la ciutat, traduït en edificis, mobiliari i obres d’art diverses.

La presentació del llibre va anar a càrrec de Joan Guinovart, director de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona; i va comptar amb l’assistència del president del COAATT, Adolf Quetcuti; i el camp de comunicació de Repsol, Josep Bertran.

El llibre 'El Modernisme a Tarragona', editat per Silva Editorial, fa un ampli recorregut per tota la ciutat i se centra en els elements modernistes i en els seus autors, arquitectes coneguts com Gaudí, Jujol o Domènech i Montaner que són els més populars, però també en aquells més locals com Pujol de Barberà, Ramon Salas, Pau Monguió o Josep Yxart.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: