Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'empresari Xavier Martínez gestionarà la Casa Navàs

L'empresari reusenc ha arribat a un acord que permetrà continuar amb la tasca de conservació i manteniment de l'edifici modernista

Interior de la Casa Navàs de Reus Interior de la Casa Navàs de Reus CEDIDA
Patrimoni Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Novembre 2017 20:25

L’empresari reusenc Xavier Martínez i Serra ha arribat a un acord i ha passat a controlar la Casa Navàs i així continuar amb la tasca de conservació i manteniment. D’aquesta manera, la ciutat podrà continuar gaudint d’aquesta joia arquitectònica del modernisme. Des del seu primer propietari Joaquim Navàs, l'edifici ha passat per vàries generacions fins arribar als descendents de la família Blasco Font de Rubinat.

La Casa Navàs de Reus és un dels edificis modernistes més importants de la ciutat, que va ser projectat a finals del segle XIX per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner i decorat per Gaspar Homar, un dels ebenistes més importants de l’època.

La singularitat d’aquest edifici, ha estat que ha conservat des dels inicis la seva estructura i mobiliari original i el seu ús ha estat sempre el d’habitatge, al contrari de molts edificis emblemàtics que han passat a ser d’ús públic.També es podien fer visites guiades amb reserva prèvia que, amb els nous gestors, podria establir-se un règim de visites molt més ampli.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: