Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cap de setmana ibèric a Calafell i a les Terres de l’Ebre

Els ibers alcen les copes en un cap de setmana d’activitats

Ciutadella Ibèrica de Calafell Ciutadella Ibèrica de Calafell CEDIDA
Patrimoni El Punt Avui
Divendres, 13 Octubre 2017 08:53

‘Brindant amb els ibers’ és el lema escollit en el 17è Cap de Setmana Ibèric, que se celebra a Catalunya aquest dissabte i diumenge. A la demarcació s’hi han adherit els jaciments de Calafell, Tivissa, Vinebre, Alcanar i Gandesa. Tots fan jornades de portes obertes a les quals afegeixen altres activitats. Al Castellet de Banyoles, per exemple, els dos dies s’ofereixen visites guiades i dissabte es farà un taller infantil.

A Sant Miquel, a Vinebre, demà s’estrenarà la primera Fira del Vimblanc, vi elaborat amb raïm estès al sol un cop veremat i que s’ha anat pansint. Diumenge serà una visita teatralitzada per explicar com es feia el vi en època ibera. Al Coll del Moro, a Gandesa, les visites guiades es complementaran amb un taller d’elaboració i comerç del vi.

Mentrestant, a la Ciutadella de Calafell, es mostrarà la importància del vi en el món antic i per a diumenge es proposa una aixafada de raïm en una premsa experimental. Finalment, s’ha de destacar que Alcanar ha transformat el seu mercat iber en el Festival Tyrika, que inclou el mateix mercat però també tallers, jocs, danses, àpats ibers, conferències, música, recreacions històriques...

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: