Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Museu Pau Casals organitza una visita teatralitzada

Aquesta activitat té l’objectiu de conèixer la part més humana del compositor català

Imatge d'arxiu d'una visita teatralitzada al Museu Pau Casals del Vendrell. Imatge d'arxiu d'una visita teatralitzada al Museu Pau Casals del Vendrell. CEDIDA.
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 09 Desembre 2016 11:38

El Museu Pau Casals del Vendrell programa una visita teatralitzada el diumenge 11 de desembre, a les 12h. Els encarregats de realitzar aquesta activitat són en Ramon, un pescador de la localitat, i la Maria, una noia de la Vil·la de Casals. Tots dos aproparan al públic la vida més quotidiana de Pau Casals amb anècdotes, que faran conèixer la part més humana del músic català.

Després que s’exhaurissin les entrades de l’anterior visita, el passat mes de novembre, el museu en torna a organitzar una altra amb la voluntat de descobrir la casa del compositor d’una manera diferent. L’esdeveniment s’inclou dins de les activitats que el museu organitza durant aquest pont i té la voluntat d’apropar la música i la figura del violoncel·lista als més petits de casa.

La visita tindrà un cost de 8 euros per adults i cinc pels menors a partir de vuit anys. L’entrada s’aconsegueix trucant al número del museu (977 684 276) o bé pel seu correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: