Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Turisme sostenible al Parc Natural del Montsant

El Parlament Europeu va lliurar ahir la Carta de Turisme Sostenible als representants del Parc Natural del Montsant

El Parc Natural del Montsant va ser reconegut al Parlament Europeu. El Parc Natural del Montsant va ser reconegut al Parlament Europeu. ACN.
Turisme El Punt Avui/ACN
Dijous, 08 Desembre 2016 19:28

El Parc Natural del Montsant i el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter van recollir ahir al Parlament Europeu, a Brussel·les, la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) que entrega la Federació Europarc. La CETS és una acreditació d'àmbit europeu que certifica que el turisme en un territori es desenvolupa de forma sensible amb el medi ambient.

Les dues noves distincions se sumen a la llista de parcs catalans acreditats, que fins ara eren el del delta de l'Ebre, el de la zona volcànica de la Garrotxa, el de Sant Llorenç del Munt i l'Obac i el del Montseny. “Tan important o més que la Carta és el que hi ha al darrere, la construcció d'una xarxa de relació entre els actors vinculats al turisme i els del medi ambient, que es reforça i genera dinàmiques de treball més positives”, destacava el director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, que va participar en l'entrega de premis. A més dels catalans, també es van reconèixer parcs del Regne Unit, Portugal i Grècia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: