Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La revista La Gazette Drouot descobreix els atractius de la Ruta del Paisatge dels Genis

El setmanari francès, amb una tirada de 45.000 exemplars, va adreçat a professionals i gran públic interessats en l'art 

El Centre Miró, a Mont-roig del Camp, forma part de la Ruta dels Genis. El Centre Miró, a Mont-roig del Camp, forma part de la Ruta dels Genis. JOAN CAPDEVILA/CENTRE MIRÓ.
Turisme Redacció Infocamp
Dissabte, 19 Novembre 2016 08:11

El periodista Harry Kampianne le Magnifique de la revista francesa La Gazette Drout ha conegut aquesta setmana els atractius de la Ruta del Paisatge dels Genis en un viatge de premsa organitzat per l’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis, el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i l’Oficina de Promoció Turística de l’Agència Catalana de Turisme juntament amb els patronats i àrees de turisme dels municipis que formen part d’aquesta ruta de turisme familiar i cultural, Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

El mitjà amb una tirada de 45.000 exemplars, és un setmanal adreçat a professionals i gran públic interessats en l'art i col·leccions d'objectes d'art.

Del dimarts dia 15 al divendres 18 de novembre, el periodista ha visitat els centres culturals dedicats als quatre Genis universals que van passar llargues temporades a Costa Daurada i Terres de l’Ebre i que formen part de la Ruta del Paisatge dels Genis –Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso-, així com els principals indrets en els que és possible reviure les experiències que van marcar aquests Genis: la Ruta del Modernisme, el Gaudí Centre i l’Institut Pere Mata a Reus; el Centre Miró i l’Ermita Mare de Déu de la Roca a Mont-roig del Camp - Miami; el Centre Picasso, els indrets picassians i el Convent de Sant Salvador a Horta de Sant Joan; així com la Casa Nadiua Pau Casals i el Museu Pau Casals al Vendrell.

Durant el viatge ha conegut i assaborit amb tots els sentits, a través de la gastronomia, el caràcter i l’essència d’aquest paisatge, de la mà d’alguns dels restauradors, hotelers i cellers col·laboradors de la Ruta com el restaurant Museu del Vermut i l’hotel Centre Reus a Reus, el restaurant de l’Ermita a Mont-roig, el restaurant Miralles i els apartaments rurals La Farinera a Horta de Sant Joan i el restaurant Stil, el celler Jané Ventura i l’hotel Nuba Coma-ruga al Vendrell.

El recorregut ha posat en valor els aspectes més emocionals de la Ruta a través de les experiències vitals que van marcar el caràcter i geni creatiu de Gaudí, Miró, Casals i Picasso en els seves estades a Reus, Mont-roig, el Vendrell i Horta de Sant Joan.

L’Oficina Tècnica del Paisatge dels Genis és gestionada per la Fundació Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: